Valitse osaaminen

Älä tyydy korvikkeisiin

Oikea tekijä jokaiseen haasteeseen

Mitään ei tapahdu ilman oikeita ihmisiä. Tämän vuoksi meille on ollut alusta asti tärkeää saada oikeat ihmiset mukaan meidän bussiin ja tämä kuuluu niihin asioihin, mistä emme ole valmiita tinkimään.

Meillä on käytössä no asshole-sääntö.

Sprinttitallin osaajat ja tekijät

ceoprofile-copy

Sami Paavilainen

ANTISANKARI

Wolverinen sosiaaliset taidot ja kyky avata jääkaappi ja löytää sieltä aina olut yhdistettynä Deadpooliin hyviin juttuihin ja piirrustustaitoon.

Näiden molempien rakkaus sääntöihin.

makehero-copy

Marko Malvela

TURHAPURO

”Make on animaatioissa se, joka kusee kaiken”
Tekee ja koheltaa kaiken mahdollisen. Kuitenkin appiukko aina hermostuu, ja TURHAPURO saa asiat jotenkin kuitenkin onnistumaan parhain päin.

AnttiProfileEdit

Antti Rantanen

KUNG FU PANDA

On Antissa myös Koalan vikaa. Näyttää nimittäin siltä, että hän olisi usein unessa tai meditoimassa. Mieli on vaeltanut jonnekin mihin muut eivät pääse.

PedroProfile copy

Pedro Valadao

MAD SCIENTIST

Pedro uskoo ja vannoo tieteen nimiin.
Kaikki asiat, palautukset, toistomäärät, nopeudet liikkeet on tehtävä aina täydellisen tarkasti. Jos tiede ei jotakin varmista, ei sitä ole olemassa tai siihen ei pidä keskittyä.
Rationaalinen, järkevä lähestymistapa on tuottanut salillemme paljon energiaa.
Uimarit ovat vahvoja kuin härkä ja notkeita kuin kissa.

AlpolaProfileEdit

Mikko Alpola

JOKIN HYVIS

Mikkoa kuvaillaan ryhmässä sanoilla ”JOKIN HYVIS”.
Mikko tekee paljon, liikaakin. Hyväksyy ja ottaa vastaan kaiken mitä annetaan. Mikko uhrautuu uimareiden ja muiden eteen. Hän ei ota koskaan kunniaa mistään asiasta, vaikka ansaitsisi sen.
Lisäksi Mikko tutkii ja selvittelee uinnista kaikkea mahdollista. Hänen missionsa on ymmärtää maailmaa.

mikkohero-copy

Mikko Pirttimäki

Asiantuntija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eget neque fringilla enim sagittis iaculis at eget neque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean a lorem magna. Etiam at condimentum tortor. Maecenas gravida auctor placerat. Suspendisse potenti. Duis fringilla turpis placerat pulvinar cursus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Praesent viverra, lorem eget ultricies molestie, lacus velit tempor urna, iaculis vestibulum velit elit varius sapien.