20 huhtikuun, 2020 admin

Ensimmäinen uusi postaus

Talo seisoi pienellä mäennyppylällä aivan kylän laidassa. Alku mutta tarina on eri. Noilla sanoilla alkaa tarina, joka koskee Arthur Dent nimistä henkilöä. Tämä tarina kertoo jostain muusta. Sprinttitallista ja heistä, jotka tämän ilmiön pistivät aluilleen. Jos tämän sanoiksi pukisin, sanoisin, että

”aate, joka meillä oli alussa ei ollut lähellä ihmisten sosiaalista järjestystä mutta emme tohtineet lähteä petkuttamaan kosmista hierarkiaa, vaan seisoimme tämän kaiken edessä kuin tuomiolla, luottaen siihen, että tarkoitus pyhittää keinot ja jollain tavalla kanonisoi sen mitä haluamme saavuttaa.”

Aika selkeää, eikö olekin. Lévi-Straussin henki elää vahvana jokaisessa hetkessämme.

Sprinttitalli aloitti lokakuussa 2013 toimintansa. Silloin oli jo selvä, että jotain uutta urheiluun tulisi. Ja jotain uutta on tullut. Ensimmäinen olympiadi on takana. Rion kisoihin meiltä pääsi kaksi urheilijaa ja yksi valmentaja. Lokakuun 2013 ja tämän hetken väliin mahtuu lukuisia suomen ennätyksiä ja arvokisoja, lukemattomia henkilökohtaisia parhaita, mitaleja enemmän kuin sormilla pystyy laskemaan, jos ei käytä koko kylää laskemiseen, tunnustuksia kansallisella tasolla ja rohkeita tekoja. Lokakuussa 2013 Sprinttitalli oli rehellinen. Tämä kaikki on mennyttä, Sprinttitalli on rehellinen myös nyt. Mikä parasta, itsenäisenä toimijana voimme olla sitä aina.

Mikä on muuttunut? Nyt meillä on tulos takana. Tämän saman heittäytymisen uskon varassa tekivät myös urheilijamme, kuin Ezio Auditore Galatan korkeasta tornista, ilman epäilystä. Ja tämä usko on kantanut monille mantereille.

Väitteemme on seuraava,

kukaan ei pysty samaan tulos per euro suhteeseen

Arvokisapaikkoja ja olympialaiset ilman tukea yhdeltäkään seuralta. Sprinttitalli tekee asioita, mistä se ansaitsee tuloa. Tämä tulo käytetään valmentajien matka- ja majoituskustannuksiin, tuotteisiin joita teemme urheilijoille ja kattamaan pakolliset kustannukset, kuten domain ja se, mitä verottaja päättää haluta. Sprinttitalli on ilmiö, jonka puolesta useat ihmiset käyttävät omaa osaamistaan tuottaakseen lisäarvoa muille. Tämä on asenne ja sitoumus.

Urheilun potentiaali on lähes rajaton. Käytämme siitä hyvin pienen osan. Miksi?

Haluamme tähän muutosta. Tämä on tavoitteemme.